Forcat e Armatosura të Irlandës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Forcat e Mbrojtjes (të stilizuara zyrtarisht Óglaigh na hÉireann) janë forcat e armatosuraIrlandës. Ato përfshijnë Ushtrinë, Korpusin Ajror, Shërbimin Detar dhe Forcat Rezervë të Mbrojtjes.