Fraxinus ornus

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fraxinus ornus është një lloj ahu që rritet në hapësirën e Mesdheut e nga i cili përftohet një masë e lëngët e bardhë.

Koeh-062.jpg

P biology blue.png Ky artikull në lidhje me biologjinë është i cunguar. Ndihmoni dhe ju në përmirsimin e tij.