Gary Duschl

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gary Duschl është mbajtës i rekordit në krijimin e vargut më të gjatë me çamçakëza.

Vargun e çamçakëzëve, Gary ka filluar të krijojë që në në shkollë të mesme. Meqë kjo atij ju duk diçka interesante ai vazhdoi ta zgjasë vargun përgjatë jetë së tij. Për ta vazhduar këtë aktivitet Gary tani ndihmohet dhe nga shokët, familja dhe njerëz te ndryshëm që e ndihmojnë Gary-n duke i dërguar atij çamçakëza me postë.

Gary ka vendosur ta vazhdojë këtë aktivitet përgjatë gjithë jetës së tij.

Burim i të dhënave[redakto | redakto tekstin burimor]