Gjergji Mihallari

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjergji Mihallari lindi në qytetin e Korçës ku dhe punon e jeton aktualisht. Ka shkruar vëllimin me poezi "Sekret dashurie në vitin 1993" dhe është bashkautor tek vëllimi "Poetë të blertë" në vitin 2001. Romanin "Vrasje dashurish" e botoi në vitin 2000.