Glligorije Elezoviq

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gligorije "Gliša" Elezović lindi më 18 janar 1879 në Vushtrri, ishte historian dhe antarë i akademisë së shkencave dhe arteve serbe. Ai vdiq më 17 tetor 1960 në Beograd.