Jump to content

Grami

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Grami është njësi matëse e masës që rrjedhë nga Sistemi SI, është e njëmijëta pjesë e kilogramit dhe shkruhet me simbolin g.


1 g = 0.001 kg