Grupi i Ekspertëve për Reformën në Administratën Publike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Grupi i Ekspertëve për Reformën në Administratën Publike (shkurtesa GERAP) është një grup i ekspertëve ndërkombëtar që luan një rolë në reformimin e administratës publikeKosovë.

Fushat e veprimit me interes të këtij grupi deri më tani kanë qenë : burimet njerëzore, qeverisja, legjislacioni, antikorrupsioni dhe financa.

Një ndër anëtarët e këtij grupi është edhe eksperti britanik Brajan Foks.

Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.