Jump to content

Hajla e Shkrelit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Hajla e Shkrelit

Hajla e Shkrelit është një mal në Kosovë dhe Mal të Zi . Ajo arrin një lartësi prej 2,011 metres (6,598 ft) [1] dhe është pjesë e malit të njohur si Bjeshka e HajlësAlpet Shqiptare. Vendndodhja e saj është në perëndim të Bjeshkës së Hajlës.

  1. ^ Hajla/Hajle Summit (Vrh Hajle)