Hasdrubali biri i Mago I

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ishte biri i Mago I dhe trashëguesi i parakohshëm i frontit mbretëror të Kartagos. Ky sundoi nga viti 530 p.e.s. deri rreth vitit 510 p.e.s..