Hazir Gashi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Hazir Gashi është deputet i Partisë Socialiste në Kuvendin e Shqipërisë. Si dhe nje biznesmen shum i njohur ne fushen e ndertimit me kompanin e tije shum te sukseshme "Dranova Sh.p.k"