Hekuran Miraka

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Hekuran Miraka.JPG

Hekuran Miraka, u lind më 17 tetor 1966 në Gramsh. Është diplomuar për Gjuhë-Letërsi në Elbasan në vitin 1989. Fillon punën mësues në shkollat e qytetit të Gramshit. Anëtar i Lidhjes së Shkrimtarëve dhe Anëtar i Klubit të Shkrimtarëve Shqiptarë në Botë “Drita”. Jeton familjarisht në New York të SHBA.

Ka botuar këta libra:

“Pëllumbat e egër”-Poezi.

“Helena është nga Sulova”-Poezi.

“Sulti për vete dhe të tjerët”-studime.

“Vejusha me kale”-Tregime.

“Mishra të tretur”-Roman.

“Fronti pa emër”-Novelë.

“Lirika”-Poezi.