Henry Enfield Roscoe

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Henry Enfield Roscoe

Henry Enfield Roscoe lindi më7 janar 1833 nëLondër, dhe vdiq më 18 dhjetor 1915 në West Horsley. Ishte kimist anglez.