Hoxhë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Hoxhës)
Jump to navigation Jump to search

Hoxhë ose Imam është predikues fetar i fesë islame. Hoxha është fjala osmane për imamin. Hoxha është mbiemr i njohur shqiptare dhe më i përdoruri në Shqipëri.