Jump to content

Insituti Politeknik i Shkencave të Avancuara (Francë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Insituti Politeknik i Shkencave të Avancuara (Francë) (frëngjisht: Institut polytechnique des sciences avancées (IPSA)), aviacionit është një universitet privat e themeluar në 1961 dhe bazuar në Ivry-sur-Seine, Lion, Marseja dhe Toulouse.

Që nga viti 1998, shkolla është pjesë e IONIS Education Group.

  • Nicolas Tenoux (IPSA 2007), 6 mois dans la vie d’un Pilote de ligne: Les secrets du quotidien..., 2020, Amazon, 51p., (ISBN 9798637449200), p. 10
  • Nicolas Tenoux (IPSA 2007), 6 months in the life of an Airline pilot: Daily life secrets …, 2020, Amazon, 77p., (ISBN 9798693699175), p. 10
  • Le futur de l'avion : Les prochains défis de l’industrie aéronautique, Ivry-sur-Seine, FYP Éditions, 2020, 160 p. (ISBN 978-2-36405-203-1)

Lidhje të jashtme

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]