Jump to content

Instituti i Studimit të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Instituti i Studimit të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit (ISKK) u aprovua nga Parlamenti i Shqipërisë me Vendim nr 10242 ne 25 shkurt 2010 si “institut qendror publik i pavarur" dhe ka statusin e personit ligjor. Eshte i financuar me buxhetin e shtetit.[1]

  1. ^ ISKK. "About ISKK". Instituti i Studimeve te Krimeve dhe Pasojave te Komunizmit. Marrë më 22 maj 2018. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)