Int

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Int është shkurtes për një klasë të caktuar simbolesh për një grup elementesh të quajtura karaktere tek disa gjuhë programuese.

Me shkurtesën urdhëruese int tek gjuhët programuese zakonisht përkufizohen ndryshoret (variablat) që mund të marrin vlerat e numrave natyral.

Shiko dhe këtë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]