Intervistë me vetveten

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Intervistë me vetveten.jpg

Intervistë me vetveten (Retë dhe gurët) me Autor Petro Marko. Shtëpia botuese OMSCA, viti botimit 2000. Faqe 556.