Jump to content

Into the Wild (film)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Into the Wild ose Bote e shkretë është një film amerikan produksion i vitit 2007.

Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Catherine Keener. Bazuar në një histori të vërtetë dhe në një best-seller nga Jon Krakauer. Pas diplomimit në Emory University në 1992, studenti më i mirë dhe atleti Christopher McCandless (Hirsch) braktis pasionin e tij, duke dhuruar 24.000 $ kursime për bamiresi për të udhëtuar më pas drejt Alaskës në një botë të egër. Gjatë udhëtimit të tij ai do të takohet me një sërë personazhesh që do të ndikojnë jetën e tij.