Jump to content

Jani Caruqis

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Jani Caruqis - piktor grek.

Jeta[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lindur me 1910. Vdekur më 1935 studiuo në Francë. Dime qe ka qene oficer ne Fterre gjate luftës italogreke dhe ka pikturuar motive lokale.

Literature[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • Jakup Mato ne gazeten "Fterra jone Nr. 13 – prill, 1999.

Lidhje[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]