Jehona e Skraparit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Jehona e Skraparit gazetë vendore, nisi botimin në vitin 1972. Në fillim dilte një herë në dhjetë ditë dhe më pas u bë gazetë javore.