Jetëshkrim

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Jetëshkrimi është historia e jetës dhe e punës së një njeriu, përshkrimi i ngjarjeve më të rëndësishme të jetës e të veprimtarisë së dikujt; biografi. Jetëshkrim i shkurtër (i plotë, i hollësishëm, i pasur). Jetëshkrimet e heronjve (e njerëzve të shquar). Bëj (botoj) jetëshkrimin e dikujt.

Burimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

http://www.fjalori.shkenca.org/