Jetoj mes kujtimeve e dhimbjes...

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Jetoj mes kujtimeve e dhimbjes... libër me Autor: Nevruz Dedaj - veteran. Mblodhi dhe përgatiti për botim: Dr. Zihni Haskaj - historian. Redaktor: Bektash Zite - publicist. Konsulent: Selam Haxhiaj - veteran. Korrektore: Aurora Gusmari. Art Grafik: Tonin Lleshi, Dafina Stojko. Botim i Shoqatës Atdhetare - Kulturore - Shkencore Mbarëkombëtare "Ali Pashë Tepelena". Shtëpia botuse "Geer", Tiranë 2005.