Johann Rudolph Glauber

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Johann Rudolph Glauber

Johann Rudolph Glauber lindi më 10 mars 1604 në KarlstadtGjermani dhe vdiq më 16 mars 1670 në Amsterdam. Ishte farmacistë dhe kimist gjerman, bëri zbulimin e sulfatin e natriumit.