John Green

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

John Michael Green (lindur më 24 gusht 1977) është një autor amerikan, shkrimtar, producent, redaktor dhe edukator. Ai fitoi çmimin Printz për novelën e tij me titull Looking for Alaska si dhe novelën tjetër The Fault in Our Stars.