John O'Hurley

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
John O'Hurley
John O'Hurley.jpg
O'Hurley, 2008
Informacione personale

Jonathan George "John" O'Hurley lindi më 1954. Është një aktor dhe komedian.