Këngë për Kosovën

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Këngë për Kosovën.gif

Këngë për Kosovën Poezi dhe poema me Autor Kasëm Trebeshina. Shtëpia botuese "Buzuku" Prishtinë, viti i botimit 2007. Faqe 152. ISBN 9951-08-082-0