Këshilli i pakicës kombëtare shqiptare të prefekturës Sisak-Mosllavin

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
KShSisak.PNG

Këshilli i Qarkut të pakicës kombëtare shqiptare Sisak (kroatisht: Vjece Albanaca Sisacko-Mosllavacko Zupanje) thirret një formë e organizimit të shqiptarëve në rajonin e Sisakut në Kroaci.

Ky këshill është një organ kolektiv përfaqësues i shqiptarëve që jetojnë në Sisak dhe Mosllavin dhe një organ këshillimor për autoritete rajonale. Përndryshe këshilli është prezent edhe në mjetet e informimit elektronik të internetit.

Historiku[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Aktivitetet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Literatura[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]