Jump to content

Kështu foli Zarathustra

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Kopertina e botimit origjinal në vitin 1883

Kështu foli Zarathustra: Libër për çdokënd dhe askënd (gjermanisht: Also sprach Zarathustra: Ein Buch für Alle und Keinen) është një vepër e filozofit gjerman Fridrih Niçe (Friedrich Nietzsche) e shkruar në katër pjesë prej vitit 1883 deri më 1885.

Përmbledhje[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Stili[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kritikët[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]