KB Ulqini

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

KB Ulqini (malazezisht: KK Ulcinj) është një klub basketbollistik nga Ulqini, Mali i Zi. Është formuar më 1976 dhe aktualisht merr pjesë në Ligën Basketbollistike të Malit të Zi.