Kalendari Julian

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kalendari Julian u përdor për herë të parë prej Julius Caesar dhe ishte në disa vende të botës deri më Shekullin XX akoma në përdorim. Ai u zëvendësua prej kalendarit gregorian.