Kallmi (kthjellim)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Fjala Kallmi qëndron për :

  • Kallmi - bimë barishtore shumëvjeçare dhe për shprehjet që rrjedhin nga kjo :
    • Kallami - fjalë e përdorur në krahina për Kallmi
    • Kallmi i çorpës - pjesa nga kyçi i çoraës deri në gju
    • Kërcelli i hollë te bimët
Shpjegim
Kjo faqe bën kthjellimin e shprehjeve ose të titujve që për bazë kanë fjalën e përbashkët.