Kantautori

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kantautori është një muzikant që edhe e kompozon edhe e këndon një kengë. Në fakt fjala vjen nga italishtja cantare që do të thotë të këndosh dhe autor.