Jump to content

Kategoria:2014 në sport

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Unë quhëm Leotrim Hajdni...., por që të gjithë që më njohin më thërrasin Trimi. Jam 12 vjeq. Jam një adoleshent i zakonshëm njëlloj si të gjithe të tjerët në mbarë botën që e tërheq teknologjia dhe loja. Kam lindur në Skenderaj, Kosove më 20.08.2001. Jam rritur ne nje shtepi normale me prinderit , gjyshër dhe motren time te vogël në zonën afer shkolles Teknike 'Anton Qeta'. Ndihem rehat në shoqërinë time, pasi në mendimin tim është më kollaj të komunikohet me një grup shokësh sesa me 1 ose 2 shokë. Kam ndjekur 3 kurse të ndryshme, ndër të cilat mund të përmend: “Anglisht, Futboll,Kurs Matematike”. Mesimet deri me tani qe jam ne klasen e 7 jam duke i kaluar ne Skenderaj ne shkollen fillore 'Ahmet Delija' duke formuar një shoqëri të fortë.Jam një nxënës që më pëlqejnë notat e mira dhe luftoj që t’i marr ato me merit. Kam marrëdhenie të mira me të gjitha mësueset dhe mësuesit dhe mendoj se kjo është një aftesi e mirë që më karakterizon. Shpresoj që t’ia kaloj sa më mirë dhe të marr rezultate sa më të mira.Asnjëherë nuk e kam vendosur në kokën time se cfarë dëshiroj të bëhem në të ardhmen, njëherë thoja që doja të bëhesha Pilot(kur kam qenë i vogël pa e ditur as vetë se cfarë do të thotë ajo fjalë), Stomatolog, Futbollist etj. Ndërsa tani në këtë moshë them që kam ende dhe pak kohë per të vendosur per te ardhmen time. Me pak fjalë ky jam unë.Leotrim Lutfi Hajdini.

Faqet në kategorinë "2014 në sport"

Kjo kategori ka 2 faqe nga 2 gjithësej.