Kategoria:Books

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Kjo faqe është grisur. Të dhënat e grisjes për këtë faqe gjenden më poshtë, për referencë.

  • 8 prill 2014 16:07 MoiraMoira (Diskuto | kontribute) grisi faqen Kategoria:Books (Outside the project's scope (global sysop action): përmbajtja ishte: '{{Grise}} Gështenja e butë 1 Gështenja e butë Gështenja e butë Gështenja e butë Seleksionimi shkencor Lloji: Bimë Dega: Magnoliophyta Klasa: Magnoliopsida Fisi: F...)

Wikipedia nuk ka asnjë artikull me këtë emër:


  • Nëse keni krijuar artikull me këtë titull para disa minutave dhe akoma nuk shfaqet, atëherë ka mundësi që nuk është aktualizuar akoma Databank-a. Provo dhe pastro Cache të serverit, ose provo përsëri më vonë para se të krijosh edhe njëherë artikullin.
  • Nëse e keni krijuar një artikull më parë, ndoshta është grisur ndërkohë. Ju mundeni ta kontrolloni regjistrin e grisjeve për artikullin Kategoria:Books.