Jump to content

Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Botim periodik i patitulluar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria e mirëmbajtjes për artikujt te burimet e të cilëve përdoren parametrat e burimeve periodike - si për shembull, journal - dhe vendoset vlera none te parametri i titullit. |title=none Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1. Ju lutemi, zëvëndësoni vlerën none me titullin e duhur.

Faqet në kategorinë "Mirëmbajtja CS1: Botim periodik i patitulluar"

Kjo kategori ka vetëm këtë faqe.