Kategoria:Shkollë artistike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Art Center "Tirana", ofron mundesi arti per te gjitha moshat. I pozicionuar ne zonen e ish-bllokut, ACT eshte nje pike hyrje ne boten e artit duke ofruar kurse fotografie, pikture, piano dhe kitare. Mesuesit me pervoje nga Liceu Artistik, i perkushtohen punes me shume durim, duke i dhene nxenesve dhe studenteve te kesaj qendre, maksimumin nga pervoja dhe pasioni i tyre.

Faqet në kategorinë "Shkollë artistike"

Kjo kategori ka vetëm këtë faqe.