Koha javore (gazetë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

"Koha javore" është gazetë në gjuhën shqipe, botohet në Mal të Zi. Ajo u krijua dhe u lartësua posaçërisht për të hedhë dritë për çështjen e shqiptarëve në Mal të Zi. Parimet themelore të politikës redaktuese janë informimi objektiv për gjithë atë që ndodhë në Mal të Zi, në trojet shqiptare dhe më gjerë.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

https://web.archive.org/web/20081217110916/http://www.kohajavore.cg.yu/index.phtml

Numra të gazetës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]