Konferenca Kombëtare e Shëndetit Publik

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Konferenca Kombëtare e Shëndetit Publik është konferecan më e madhe e mbajtur ndonjëherë në fushën e shëndetit në Shqipëri. Konferenca u mbajt në datat 14 - 16 janar të vitit 1999 dhe është frekuentuar nga 150 vete nga e gjithë Shqipëria dhe persona ndërkombëtarë. Kjo konferenvë u organizua në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Shëndetësisë, u moderua nga ministri i shëndetësisë së asaj kohe Leonard Solis.