Korografia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Korografia për dallim nga Gjeografia, është më e rëndësishme se çfarë janë vendet të cilat i përshkruan, dhe jo sa janë ato të mëdha e këtu shihet rëndësia e saj e madhe dhe ndikimi i saj direkt në jetën e çdo qenie të gjallë e cila lëvizë në planetin Tokë.