Jump to content

Kristaq Luarasi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kistaq Luarasi u lind në Tiranë më 1 mars 1937. Ka mbaruar për inxhinier ndërtimi dhe nga viti 1954, ka punuar në të gjitha hidrocentralet e kohës të ndërtuara në Shqipëri.