Kristo Thanas Zengo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ka mesuar profesionin nga babai i tij Thariasi dhe e ka ushtruar ate ne Greqi ku dhe vdiq me 1887.