Kufiri Stançiq-Bellanoc

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kosova dhe Maqedonia e Veriut kanë një pikë të përbashkët kufitare të vendosur në fshatin Stançiq

Vendkalimi kufitar është 25 kilometra larg qytetit të Kumanovës

Ky vendkalim kufitar është 28 kilometra larg qytetit të Gjilanit

Ky vendkalim kufitar është hapur në vitin 2020

Ndërtimi i pikës kufitare është mbështetur me mjete financiare nga Bashkimi Evropian

Vendkalimi kufitar është i hapur vetëm për qarkullimin e automjeteve dhe jo për qarkullimin e mallrave