Kupa e Shqipërisë

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Kupa e Shqipërisë është një garë sportive që organizohet çdo vit nga organizata e ndryshme legjitime sportive në Shqipëri.

Historiku[edit | edit source]

Kupat[edit | edit source]

Kupa e futbollit e Shqipërisë[edit | edit source]

Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Kupa e futbollit e Shqipërisë.

Kupa e futbollit e Shqipërisë është garë futbollistike në mes ekipeve futbollistike të Kategorisë Superiore dhe Kategorisë së Parë të shqipërisë.

Kupa e basketbollit e Shqipërisë[edit | edit source]

Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Kupa e basketbollit e Shqipërisë.

Kupa e volejbollit e Shqipërisë[edit | edit source]

Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Kupa e volejbollit e Shqipërisë.

Kupa e hendbollit e Shqipërisë[edit | edit source]

Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Kupa e hendbollit e Shqipërisë.

Shih edhe[edit | edit source]

Lidhje të jashtme[edit | edit source]