Kushtrim Krasniqi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kushtrim Krasniqi I lindur më 03.07.1977 në Prishtinë. Ai pas mbarimit të gjimnazit “Sami Frashëri”, ka studiuar shkencat politike dhe administratë publike duke diplomuar në këtë drejtim në vitin 2005. Kushtrimi ka të mbaruar edhe masterin për financa. Ai ka një ekspertizë shumëvjeçare, duke shërbyer në tridhjetë vende të ndryshme të punës. Ndërsa që nga viti 2008 ai vazhdon të punoi në “Raifesisen Bank”. Është aktivist Lëvizjes VETËVENDOSJE.