Lajmi (kthjellim)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Lajm)

Fjala Lajm/Lajmi ka më shumë kuptime :

  • Lajmi, në pikëpamjen teknike transmetimi i suksesshëm i informacionit.
  • Lajm (gazeta), një gazetë e përditshme dhe e pavarur nga Kosova.
  • Lajmet, emisione periodike të rregullta në radio dhe televizion.

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Lajmi (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.