Lakmia (film)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përmes një gjuhe të thjeshtë figurative e simbolike, filmi trajton tipare të shoqërisë njerëzore si lakmia, e cila jo gjithmonë na jep kënaqësinë e të ardhmes së denjë e të qenësishme.

[1] [2]

Regjisori dhe ekipi[redakto | përpunoni burim]

 • Regjia/Director:Rikarda Nova
 • Skenari/Screenplay:Vllasova Musta
 • Piktor/Animator:Rikarda Nova, Shaqir Veseli
 • Fotografia/ DP:Sirgen Veseli
 • Montazhi/editing:Kled Kapexhiu
 • Muzika/Music:Fatos Qerimaj
 • Producent/Producer:Artan Maku
 • Prodhuar nga/Produced by:Maku Production-Al
 • Financuar nga/Financed by:Qendra Kombëtare eKinematografisë/ANCC

Referenca[redakto | përpunoni burim]

 1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
 2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok