Leonidha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ka punuar si piktor ne Malin e Shenjte dhe ne Korce. Vepra e tij ka mbetur e pa njohur dhe e Da studiuar. Ka punuar deri ne vitet e para te shekullit te 20 - te.