LibreOffice Math

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Një aplikim projektuar për krijimin dhe redaktimin e formulave matematikore. Aplikimi përdor një variant të XML për krijimin e formulave, siç përcaktohet në specifikimin OpenDocument.