Lidhje hidrogjenore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lidhje kimike e formuar mes ngarkeses positive te atomit te hidrogjenit(H)dhe ngarkeses negative te atomit te nje molekule fqinje (Psh:mes atomeve te hidrogjenit te nje molekule uji me atomet e oksigjenit te nje molekule tjeter uji)