Jump to content

Liqeni Erie

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Liqeni Erie është njëri prej liqeneve kryesorë në Amerikën Veriore me një sipërfaqe 25.719 km² dhe thellësi maksimale 64 m[1]. Ai gjendet midis shteteve të Kanadasë e SHBA.

  1. ^ http://www.factmonster.com/ipka/A0001777.html